Wild Carpathia, despre staţiunea Băile Herculane

Posted by on

Fascinat de România, jurnalistul britanic Charlie Ottley continuă să arate lumii întregi bogăţiile şi frumuseţile ţării noastre. Aflat la Băile Herculane, realizatorul a prezentat cel mai nou documentar din seria Wild Carpathia, în care promovează, printre altele, un loc unic în Europa, căruia românii i-au închinat un adevărat cult termal sub semnul zeului Hercule: Băile Herculane.

Băile Herculane merită din plin să fie redescoperite de întreaga lume. Jurnalistul englez Charlie Ottley pune în valoare în documentar frumuseţea unică a locului, potenţialul fantastic al băilor termale, vestigiile romane şi clădirile istorice ale staţiunii care, din păcate, au ajuns ruine.

Documentarele din seria Wild Carpathia au scos la iveală frumuseţile României: de la sălbăticia Carpaţilor, până la peisajele unice din Delta Dunării şi de la Marea Neagră. Jurnalistul britanic vrea acum să promoveze şi turismul cultural, care atrage vizitatorii cu cei mai mulţi bani.

Impactul celor trei episoade realizate până acum a fost atât de mare, încât Wild Carpathia a fost considerat cel mai frumos film despre România. Serialul, produs de televiziunea Travel Channel, devenit un ambasador neoficial al României, a fost difuzat în 120 de ţări şi tradus în 20 de limbi. Iar pe internet, filmele au avut 3 milioane de vizualizări. 

See more at: http://stiri.tvr.ro/un-nou-documentar-wild-carpathia--despre-statiunea-baile-herculane_70175.html#sthash.lKFKijIv.dpuf

Start conversation