Interviu cu Charlie Ottley

Posted by on

A depăşit graniţele ţării şi a fost promovat inclusiv de românii stabiliţi în străinătate. Un interviu cu jurnalistul britanic Charlie Ottley a încercat să schimbe măcar puţin percepţia asupra ţării noastre, acum acesta va fi difuzat de Transilvania News Web TV.

A fost nevoie ca un jurnalist englez de renume să vină în ţara noastră pentru ca frumuseţile naturale mioritice să fie cunoscute în întreaga lume. Charlie OTTLEY este cunoscut în intreaga lume pentru interviurile realizate cu Prinţul Charles despre natura încă sălbatică a României – o adevarată comoară naţională – dar prea puţin protejată şi apărată chiar de noi. Toate aceste aspecte sunt reliefate în documentarul “Wild Carpathia”, care acum a ajuns la cea de-a patra parte şi a cărei filmări sunt în plină desfăşurare.

Un lucru este cert, Charlie Ottley face mai multă reclamă României decât au reuşit toate guvernele după 1990, iar “Wild Carpathia” poate fi considerată o declaraţie de dragoste pentru Romania. Charlie Ottley este unul dintre cei mai cunoscuţi documentarişti ai postului de televiziune Travel Channel, iar în urmă cu ceva timp i-a acordat jurnalistei Bianca Bucă un interviu despre dragostea sa pentru România chiar în inima pădurii. Interviul a fost difuzat de postul de televiziune TVS Braşov, iar pe canalul public Youtube a reuşit să strângă vizualizari şi aprecieri din toată lumea. Acum acesta va fi difuzat de Transilvania News Web TV, astăzi de la ora 20.00.

Sursa: http://transilvanianews.com/2016/02/02/interviu-cu-charlie-ottley-despre-dragostea-pentru-romania/

 

Start conversation