Lansarea Vinului Wild Carpathia

Posted by on

Charlie Ottley, realizatorul seriei de filme documentare Wild Carpathia, un ambasador real al Romaniei prin dragostea lui pentru valorile ei nepretuite, m-a invitat la lansarea vinului Wild Carpathia by 1000 de Chipuri cu cele trei etichete avand ca simboluri Ursul, Rasul si Lupul. O seara superba cu oameni pasionati, care traiesc inteligent intr-o lume complicata.

Am primit cu autograf cartea lui de poezii din care adaug cateva versuri aici:
“The things you’ve accomplished/The people you’ve met/The ones you remember or choose to forget/…you will find the courage to leave all your limits behind/” 

Imi plac vinurile romanesti, in special cel rosu si m-am bucurat ca am avut posibilitatea sa degust vinul creat de Charlie Ottley impreuna cu compania romaneasca 1000 de Chipuri. Wild Carpathia este un vin bun, cu un buchet aromat, catifelat la atingerea pe buze si nu foarte aspru. Ideea de a degusta vinul pe melodii vechi romanesti dar si pe versurile scrise de Charlie Ottley, intr-o atmosfera intima la hotelul Caro, a fost extrem de binevenita.

Cartea de poezii Vicious Verses and Redemptive Rhymes este scrisa cu mult umor, o adevarata satira a vremurilor moderne. Am citit-o pe nerasuflate, zambind sau chiar razand la unele versuri. Pot spune ca Charlie stie sa tina condeiul in mana, cuvintele curgandu-i usor pe fiecare fila. Cand imi scria autograful, am observat ca este stangaci. La propriu caci la figurat nu este deloc stangaci cand vine vorba sa isi indeplineasca obiectivele. Pasiunea si dragostea acestui englez pentru flora si fauna din Carpati au dus la realizarea a patru documentare, ultimul fiind recent finalizat dupa multe lupte duse pentru a strange banii necesari producerii lui. M-au uimit devotamentul, perseverenta si in final, reusita lui de a aduna banii cu sprijinul romanilor, realizand o pagina dedicata pe Facebook si folosind puterea vedetelor precum Horia Tecau,  mobilizand iubitorii de natura, pe cei cu dragoste de tara pentru realizarea unuia dintre cele mai frumoase filme despre frumusetea acestei tari. Charlie Ottley iubeste romanii. Se vede acest lucru si in interviul luat printului Charles, un alt ambasador al tarii noastre.
 

Va las sa vizionati filmul pe care l-am realizat la evenimentul de lansare a vinului, cu un Charlie Ottley extrem de volubil si deschis la minte, un om care iubeste viata sub toate formele ei si care doreste sa imparta aceasta dragoste cu cei din jur. Sursa:http://danasavuica.ro/lansarea-vinului-wild-carpathia-by-1000-de-chipuri-cu-charlie-ottley/

 

 
 

Start conversation