Mai sunt 19 zile pentru donații. Travel Channel pregătește episodul 4 din documentarul Wild Carpathia. De data asta vom vedea România iarna!

Posted by on

Charlie Ottley, producătorul documentarului Wild Carpathia, anunță că pregătește cel de-al patrulea episod despre România și are nevoie de sprijinul și suportul românilor. Mai sunt 19 zile pentru donații și o puteți face accesând www.kickstarter.com/projects/.

„M-am îndrăgostit de această ţară, de animalele sălbatice şi de oamenii ei. Oamenii nu înţeleg cu adevărat ce loc minunat este România. Vreau să arătăm lumii ce peisaje minunate are România, ce ţară minunaţă aveţi", a declarat Ottley.

După miniseria de televiziune Wild Carpathia, un adevărat brand pentru România, canalul Travel Channel pregăteşte un nou episod care va surprinde ţara noastră în anotimpul alb. Oameni de afaceri şi vedete s-au mobilizat deja să strângă fondurile necesare. Printre cei îndrăgostiţi de plaiurile noastre şi nelipsit din Wild Carpathia este Charles, Prinţul de Wales.

Proiectul costă 100.000 de lire, iar până acum s-a strâns, pe site-ul de donații publice, aproape 10.000 de lire de la organizaţii şi filantropi din străinătate. Oameni de afaceri şi vedete sprijină demersul: direct cu bani sau încearcând să-i convingă pe alţii să doneze. Premiera mondială a noului episod va avea loc la Bucureşti, iar TVR va fi prima televiziune care îl va difuza. Documentarul va rula apoi în toate colţurile lumii, inclusiv pe Discovery şi Travel Channel.

Sursa: http://www.rgnpress.ro/rgn_14/categorii/diverse-sport/18904-mai-sunt-19-zile-pentru-donaii-travel-channel-pregtete-episodul-4-din-documentarul-wild-carpathia-de-data-asta-vom-vedea-romania-iarna.html?jjj=1441910068625

Start conversation