România, din nou vedetă în Wild Carpathia

Posted by on

Charlie Ottley, unul dintre cei mai cunoscuţi şi credibili oameni de televiziune din Marea Britanie, ar vrea ca în noul episod al seriei “Wild Carpathia” să prezinte Carpaţii pe timp de iarnă, inclusiv cu tradiţiile din mediul rural, dar şi cu dezastrul rămas în urma defrişărilor abuzive.

“Vrem să începem cu toamna, să surprindem culorile, apoi să prindem primii fulgi de zăpadă, lupii care merg prin nămeţi, tradiţiile de iarnă, Crăciunul şi Paştele şi să terminăm cu topirea zăpezii şi apariţia florilor primăvară”, a povestit Charlie Ottley.

Dacă primul episod din seria “Wild Carpathia” a fost făcut din resurse proprii şi din donaţii, iar al doilea şi al treilea episod au fost finanţate de guvern, pentru cel de-al patrulea, britanicul încearcă să atragă fondurile necesare, aşa că ia legătura cu autorităţile locale, dar şi cu internauţii.

Filmările pentru noua serie vor începe la finalul lunii octombrie şi se vor termina în primăvară, cel mai probabil la începutul lunii martie.

Documentarele sale despre pădurile virgine din Carpaţi au fost traduse în peste 20 de limbi şi au fost difuzate în 120 de ţări din lume. Ottley a devenit astfel printre cei mai importanţi şi eficienţi ambasadori neoficiali ai României, promovând în lume imaginea ţării noastreMai mult: http://www.libertatea.ro/detalii/articol/romania-vedeta-wild-carpathia-550512.html#ixzz3l8yyeFLb

 Mai mult: http://www.libertatea.ro/detalii/articol/romania-vedeta-wild-carpathia-550512.html#ixzz3l8yriEj7

Start conversation