România, din nou vedetă în «Wild Carpathia»: Vor fi prezentați Carpații pe timp de iarnă, tradițiile din mediul rural, dar şi dezastrul rămas în urma defrişărilor abuzive (VIDEO)

Posted by on

România ar putea fi din nou pe buzele tuturor turiştilor străini. Şi asta pentru că producătorul miniseriei "Wild Carpathia" recunoaşte că s-a îndrăgostit de ţara noastră, şi tocmai de aceea ar vrea să facă un nou episod. Filmările vor începe la finalul lunii octombrie şi se vor termina cel mai probabil în martie 2016.

Charlie Ottley, unul dintre cei mai cunoscuţi şi credibili oameni de televiziune din Marea Britanie, ar vrea ca în noul episod al seriei “Wild Carpathia” să prezinte Carpaţii pe timp de iarnă, inclusiv cu tradiţiile din mediul rural, dar şi cu dezastrul rămas în urma defrişărilor abuzive. 

“Vrem să începem cu toamna, să surprindem culorile, apoi să prindem primii fulgi de zăpadă, lupii care merg prin nămeţi, tradiţiile de iarnă, Crăciunul şi Paştele şi să terminăm cu topirea zăpezii şi apariţia florilor primăvară”, a povestit Charlie Ottley.

Dacă primul episod din seria “Wild Carpathia” a fost făcut din resurse proprii şi din donaţii, iar al doilea şi al treilea episod au fost finanţate de guvern, pentru cel de-al patrulea, britanicul încearcă să atragă fondurile necesare, aşa că ia legătura cu autorităţile locale, dar şi cu internauţii, , scrie Libertatea.  

Filmările pentru noua serie vor începe la finalul lunii octombrie şi se vor termina în primăvară, cel mai probabil la începutul lunii martie. 

Documentarele sale despre pădurile virgine din Carpaţi au fost traduse în peste 20 de limbi şi au fost difuzate în 120 de ţări din lume. Ottley a devenit astfel printre cei mai importanţi şi eficienţi ambasadori neoficiali ai României, promovând în lume imaginea ţării noastre.

 

Sursa: http://www.b1.ro/stiri/eveniment/romania-din-nou-vedeta-in-wild-carpathia-vor-fi-prezentati-carpatii-pe-timp-de-iarna-traditiile-din-mediul-rural-dar-si-dezastrul-ramas-in-urma-defrisarilor-abuzive-video-123941.htmlUn articol de: B1.ro | 08 Sep 2015, 11:58

 

 

Start conversation