Charlie Ottley: “Am creat un vin pentru prădătorii Alfa”

Posted by on

Campanie inedita de strângere de fonduri pentru finalizarea ultimei părți a documentarului Wild Carpathia. Primele trei părți ale documentarului care vorbește despre protejarea naturii, a pădurilor și a faunei din Carpați au fost difuzate în 120 de ţări și traduse în peste 20 de limbi.

Acum, Charilie Ottley, echipa Wild Carpathia și 1000 de Chipuri, s-au decis să lanseze o colecție de vinuri Limited Edition. Banii adunați vor servi finalizării ultimei părți a documentarului intitulat “White Carpathia”.

Vinul Wild Carpathia Collection Red este un amestec uimitor de Fetească Neagră, Syrah și Cabernet Franc. Sticlele de vin Wild Carpathia au trei tipuri diferite de etichete imprimate cu trei animale, lup, urs și linx, acestea fiind însoțite de câte o strofă dintr-un poem al scriitorului și producătorului Wild Carpathia, Charlie Ottley. Astfel, cine va achiziționa toate cele 3 sticle va avea și poemul în întregime.

Aflat în prezent în Marea Britanie, Charlie Ottley a declarat pentru Transilvania News:

“Am creat un vin pentru prădătorii Alfa, dar și pentru a-i proteja pe aceștia după cum arată și etichetele. Este un vin tânăr, puternic, cu note de condimente, piper și cacao. Acesta este un vin care merge foarte bine în special cu o friptură în sânge. Fiind un cuvée excepțional, devine din ce în ce mai bun odată cu trecerea timpului”.

Wild Carpathia este acum în faza finală a filmărilor, fondurile strânse în urma vânzării vinurilor vor fi repartizate pentru partea de post producție, iar dacă se va înregistra un surplus de fonduri, acesta va merge către Wild Carpathia Project – un proiect caritabil care a fost creat pentru a sprijini studiile ecologie astfel încât acestea să ajungă în inima României, în școli.

Vinul este vândut în toate librăriile Cărturești din toate orașele, pe site-ul online al Cărturești și în diverse locații care au vrut să susțină proiectul. În curând va fi disponibil și pe situl http://www.wildcarpathia.tv

Ultima parte a documentarului “Wild Carpathia”, numită sugestiv “White Carpathia”, va prezenta țara noastră sub mantia albă a zăpezii de la obicieurile de iarnă și până la peisajele invernale ale munților, dar și întregul ciclu de viață al naturii, din iarnă și până în toamnă.

Redactor: Bianca Bucă

Sursa:https://transilvanianews.com/2016/04/12/charlie-ottley-am-creat-un-vin-pentru-pradatorii-alfa-banii-ajung-in-productia-white-carpathia/

 

 

Join conversation